1 Μαρ 2011

Δάκρυσε η Εμμανουέλα και η Κατερίνα έγραψε 40% !


Όπου εμφανίζεται η Εμμανουέλα, σπάνε τα μηχανάκια της AGB. Αυτό αποδείχτηκε για άλλη μια φορά με την εμφάνιση της πανέμορφης πρωταγωνίστριας της σειράς του Αντέννα ,«Ελένη η Πόρνη», στην εκπομπή «Βάλε Αντέννα» της Κατερίνας Χριστοφίδου. Στη διάρκεια της εκπομπής η τηλεθέαση ανέβηκε στο 40% ενώ στον μέσο της όρο έκανε σχεδόν 30%, που ήταν και η υψηλότερη μέχρι σήμερα μέση τηλεθέαση της εκπομπής.

Στη διάρκεια της εκπομπής η Εμμανουέλα ήταν γλυκειά όπως πάντα και σεμνή μέχρι και ντροπαλή. Δάκρυσε σε δύο περιπτώσεις: Την πρώτη όταν η μητέρα της από την Κρήτη της είπε ότι την αγαπά και ότι της λείπει η Εμμανουέλα και η δεύτερη όταν μίλησε η θεία της Αντρούλα Κιττή.


Μάθαμε από την εκπομπή ότι η Εμμανουέλα έκανε και ... γυμνή φωτογράφιση, όπως αποκαλύπτει και το πιο κάτω βίντεο:


Η Κατερίνα έβαλε την Εμμανουέλα να τραγουδήσει εκπλήσσοντας για μια ακόμη φορά τους θεατές. Μάλιστα μόλις τελείωσε η Εμμανουέλα το τραγούδι, πήρε τηλέφωνο η ηθοποιός Ντόρις Κυριακίδου, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρωταγωνίστρια της "Ελένης".


Μάθαμε επίσης για την Εμμανουέλα πράγματα που δεν ξέραμε. Ότι δηλαδή προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια (η μητέρα της είναι σοπράνο και ο πατέρας της αρχιτέκτονας-σχεδιαστής), ότι η ίδια είναι βιολινίστρια και έχει κερδίσει πανελλήνια βραβεία στο βιολί και ότι ξέρει επίσης πιάνο και μπαλέτο. Η ίδια είπε για τον εαυτό της ότι  είναι τελειομανής, όμως νιώθει πολλές φορές ότι η τελειομανία αγγίζει τα όρια της αυτοκαταστροφής...


Τελείως διαφορετική από ότι με κακία την παρουσιάζουν στις κουτσομπολίστικες τους στήλες κάποια περιοδικά και κάποια blog (τα οποία μιλούν για ... ιδιοτροπίες στα γυρίσματα), η Εμμανουέλα άφησε στο κοινό που παρακολούθησε την εκπομπή μια πολύ θετική εντύπωση κι αυτό επιβεβαιώνεται από τα νούμερα της τηλεθέασης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου