13 Φεβ 2011

Ο Σύλβιο τις ... αγαπά κι όμως αυτές διαδηλώνουν εναντίον του!

Χιλιάδες ιταλίδες, από 60 πόλεις της χώρας, ξεχύθηκαν σήμερα στους δρόμους για να διαδηλώσουν εναντίον του πρωθυπουργού και μεγιστάνα των ΜΜΕ της Ιταλίας, Σύλβιο Μπερλουσκόνι, καταγγέλοντάς τον ότι με τις πράξεις του έχει υποβαθμίσει και ταπεινώσει το γυναικείο φύλο. Αφορμή στάθηκε η γνωστή … «περιπέτεια» του Μπερλουσκόνι με μια 17χρονη Μαροκινή χορεύτρια νυχτερινού club, η οποία ωστόσο αρνείται, όπως και ο Μπερλουσκόνι, τις κατηγορίες ότι ο 74χρονος (!) πρωθυπουργός … ξετρελάθηκε μαζί της και ξόδεψε πολλά λεφτά σε μετρητά και κοσμήματα για την πάρτη της.

Η υπόθεση αυτή βέβαια δεν έχει απασχολήσει μόνο την κοινή γνώμη αλλά και τη δικαιοσύνη, καθώς ο πρωθυπουργός ουσιαστικά κατηγορείται για … αποπλάνηση ανηλίκου. Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι και οι υποστηριχτές του υποστηρίζουν ότι ο ντόρος και οι διαδηλώσεις υποκινούνται από τους πολιτικούς του αντιπάλους ενώ τα έβαλαν ακόμα και με τους εισαγγελείς κατηγορώντας τους ότι και αυτοί παίζουν πολιτικά παιγνίδια, αφού είναι σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι, γνωστοί αριστεροί!

Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι έχει επανειλημμένως διακηρύξει τη … λατρεία του για το γυναικείο φύλο και μάλιστα έκανε τη χαρακτηριστική δήλωση «καλύτερα να μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες παρά να είμαι γκέι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου