10 Φεβ 2011

Το τελευταίο X-Factor του ΑΝΤ1

Στο πάρτι του X-Factor (όχι αυτό δεν ... κόπηκε για λόγους οικονομίας) ήταν παρούσα και η Nikki, που άδικα – κατά τη δική μας γνώμη- βρέθηκε εκτός τελικού του X-Factor. Επειδή όμως οι καλοί δεν χάνονται, της ευχόμαστε να βρεθεί στον ... τελικό για την επιλογή του τραγουδιού της Ελλάδας για τη Eurovision και να τον κερδίσει! Γιατί η Nikki είναι φωνάρα και σίγουρα θα δώσει μια από τις καλύτερες θέσεις στην Ελλάδα.


Σε ό,τι αφορά το πάρτι ok τελειώνει αύριο και το 3ο (και μάλλον τελευταίο) X-Factor του Αντέννα, οπότε το κανάλι είχε κάθε λόγο να αποδώσει τις δέουσες τιμές σε μια εκπομπή που επί τρία χρόνια του προσέδωσε όχι μόνο νούμερα τηλεθέασης αλλά και μεγάλη αίγλη, αφού ήταν το καλύτερο talent show που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, με πολύ καλούς διαγωνιζόμενους, με μια κριτική επιτροπή που έσπαγε κόκκαλα και με ένα λαμπρό παρουσιάστη, το Σάκη Ρουβά.

Αποχαιρέτησε λοιπόν ο Αντέννα ... «την Αλεξάνδρεια που χάνει» και τα παιδιά που έλαβαν φέτος μέρος στο show φωτογραφήθηκαν για τελευταία φορά όλοι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου