15 Φεβ 2011

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: το κουαρτέτο της ... επιτυχίας!

Όαση μέσα στην έρημο μοιάζει να είναι φέτος για τον ΑΝΤ1 (Ελλάδος) η σατιρική εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα". Μέσα στην ... ξεραΐλα του τοπίου στο φετινό prime time του σταθμού, η εκπομπή του Κανάκη, του Σερβετά και των φίλων τους, ανθίζει όπως την αμυγδαλιά τον Γενάρη!

Είναι η μόνη εκπομπή που δίνει ικανοποιητικά νούμερα. Χθες π.χ. έγραψε 28,3 στη γενική τηλεθέαση και σχεδόν 40% στα νεανικά κοινά. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι το Next Top Model που προηγήθηκε, δεν έδωσε ικανοποιητικό lead in στην εκπομπή.


Από το prime time του ΑΝΤ1 Ελλάδος, εκτός από το Ράδιο Αρβύλα μόνο το X-Factor πήγε να κάνει κάτι σε νούμερα. Στα υπόλοιπα, ο ΑΝΤ1 μοιάζει με την... Ελευθερία, στο ομώνυμο ποίημα του Δ. Σολωμού: "Δυστυχής! Παρηγορία μόνη σού έμεινε να λες περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις..."! 

Αντίθετα ο ΑΝΤ1 Κύπρου είναι  πρώτος σε τηλεθέαση, από όλους τους κυπριακούς σταθμούς, στο prime time (21:00 - 24:00) και μάλιστα πρώτος με μεγαλύτερη διαφορά στα νεανικά (εμπορικά) κοινά.  Κυρίως με Ελένη Πόρνη, Πανσέληνο και X-Factor (που εδώ πάει καλύτερα), το κυπριακό κανάλι κράτησε γερά και πήγε πολύ καλύτερα από τον ... μεγάλο του αδερφό στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου