15 Φεβ 2011

Με σταθερά βήματα στην άμμο ... βαδίζουν προς την επόμενη σεζόν!

Καλές έως και πολύ καλές επιδόσεις στα νούμερα της τηλεθέασης συνεχίζει να κάνει η δραματική σειρά του ΡΙΚ "Βήματα στην Άμμο". Η σκηνοθέτις Κόρινα Αβρααμίδου, σε συνεργασία με τη ... μητέρα της Μαρία Αβρααμίδου και τη Σοφία Μουαΐμη στο σενάριο (παλιές ... καραβάνες του ΡΙΚ, σκηνοθέτιδες και αυτές) αλλά και με τον δεύτερο σκηνοθέτη της σειράς Κώστα Ορθοδόξου καθώς επίσης και με τον υπεύθυνο παραγωγής Σάββα Λοβαρίδη, έχουν φτιάξει μια δυνατή ομάδα. 


Τα νούμερα που κάνει η σειρά σίγουρα θα πρέπει να αφήνουν ικανοποιημένη τη διεύθυνση του ΡΙΚ, που έχει χρόνια να δει τέτοιες επιδόσεις από δική του σειρά τις καθημερινές (δεν μιλάμε για τα σαββατοκύριακα, τα οποία έχει σώσει εδώ και χρόνια με τις σειρές του ο Κλείτος Κλείτου).


Η παραγωγή είναι επίσης αρκετά προσεγμένη σε πολύ καλά επίπεδα για τα δεδομένα της Κύπρου και τα εύσημα γι' αυτό θα πρέπει να δοθούν στα συνεργεία της Galinis Productions, του Νίκου Γαλήνη.


Βέβαια δεν μας διαφεύγει ότι στη σειρά υπάρχει ένα πολύ δυνατό καστ: Χρύσανθος Χρυσάνθου, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Κώστας Δημητρίου, Δημήτρης Ξύστρας, Αντρούλα Ηρακλέους, ΄Ελενα Χριστοφή, Αδριανή Μαλένη, Γιάννα Λευκάτη, Μιχάλης Σοφοκλέους, Βασίλης Μιχαήλ, Γιώργος Λώρης, Μαρία Φιακά, Έλενα Ευσταθίου, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα των πρωταγωνιστών.


Η νέα προσθήκη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο καστ, ήταν μια πολύ σωστή κίνηση από εμπορικής απόψεως, η οποία αναμένεται ότι θα έχει θετικό αντίκρυσμα στις νεότερες κυρίως ηλικίες (στις ... περιζήτητες εμπορικές ηλικίες18-44) στις οποίες η σειρά έχει  πρόβλημα τηλεθέασης, καθώς αυτή τη στιγμή βασίζει τα καλά της νούμερα βασικά στις ηλικίες 45+.


Ακόμα και χθες Δευτέρα, που η σειρά "έπιασε" 27% στο δεύτερο της τέταρτο - ένα ιδιαίτερα καλό νούμερο γενικής τηλεθέασης- και πάλι το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν από τις μεγαλύτερες ηλικίες και όχι από τις νεότερες. Ωστόσο η πρόκληση είναι εκεί, με τις σωστές κινήσεις να φέρουν κοντά τους και ... τα ατίθασα νιάτα! 


Με όλα τα πιο πάνω δεδομένα, το blog αυτό θεωρεί βέβαιο ότι η σειρά θα πάρει το πράσινο φως από τη διεύθυνση του ΡΙΚ για να συνεχιστεί και στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου