13 Φεβ 2011

Άλλες με την αξία τους κι η Lindsay Lohan με τη ... βλακεία της!

Γελοία θεωρεί η Lindsay Lohan τη δημοσιότητα γύρω από την προσαγωγή της σε δικαστήριο, με την κατηγορία ότι έκλεψε, στις 22 Ιανουαρίου από κατάστημα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ένα περιδέραιο αξίας 2,500 δολλαρίων. Η ίδια θεωρεί την όλη υπόθεση «παρεξήγηση» και ισχυρίστηκε ότι … απλά δανείστηκε το κόσμημα από το κατάστημα, όμως το δικαστήριο, την περασμένη Τετάρτη, της επέβαλε προφυλάκιση και χρειάστηκε να πληρώσει εγγύηση 40 χιλιάδων δολλαρίων για να παραμείνει ελεύθερη μέχρι τη δίκη.

Πάντως η όλη στάση και συμπεριφορά της Lohan, ακόμα και μέσα στο δικαστήριο, ανάγκασε το δικαστή να της μιλήσει σε ένα ιδιαίτερα αυστηρά τόνο, λέγοντάς της χαρακτηριστικά να μην προκαλεί την τύχη της… Η αστυνομία, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, άρχισε να σκαλίζει το παρελθόν της ηθοποιού και τραγουδίστριας, για να ανακαλύψει μήπως είχε κάνει και άλλες παρόμοιες κλοπές στο παρελθόν.

Παρόλο που η Lindsay είναι μόλις 24 χρονών έχει ήδη πίσω της μια καριέρα 13 ετών σαν ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο. "The Parent Trap", το 1998 ήταν η πρώτη ταινία που έπαιξε σε ηλικία 11 χρονών ενώ το 2004, σε ηλικία 18 ετών κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ στην Ποπ μουσική με τον τίτλο "Speak".

Ενώ είχε όλο το μέλλον μπροστά της και όλες τις προοπτικές να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες την καριέρα της… πριν από τρία χρόνια και σε ηλικία μόλις 21 ετών, άρχισε να γίνεται κι αυτή θύμα του ίδιου του εαυτού της. Η καριέρα της υπέστη σοβαρό πλήγμα, όταν 2 φορές συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ενώ επισκέφθηκε ήδη 3 φορές τα κέντρα αποτοξίνωσης. Κάποιες προσπάθειες που έκανε να επανέλθει στην showbiz περιορίστηκαν σε … τηλεοπτικούς ρόλους. Οι αυτοκαταστροφικές της τάσεις αποδείχθηκαν ισχυρότερες από το ταλέντο της…

Τα ΜΜΕ των ΗΠΑ στέλνουν συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες σε όλο τον κόσμο τα … χαμπέρια της Lindsay Lohan, η οποία κατάντησε πια να απασχολεί τον κόσμο με τα ντερτίπια της και όχι με την αξία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου