14 Φεβ 2011

MYSTIFIER: Με την Εμμανουέλα έκανε τα καλύτερά του νούμερα!

Την πιο υψηλή του τηλεθέαση (από τότε που ξεκίνησε η εκπομπή στον ΑΝΤ1 το περασμένο Οκτώβριο) έκανε χθες το βράδυ ο MYSTIFIER.  Αλλά υπήρχε λόγος! Διότι δεν ήταν μόνο αυτός στην εκπομπή για να ... μαγέψει το κοινό και τα νούμερα της Nielsen.  Ήταν μαζί του και η πανέμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς «Ελένη η Πόρνη», Εμμανουέλα Χαραλάμπους. Το 15λεπτο που εμφανίστηκε η φιλοξενούμενή του, η εκπομπή ξεπέρασε το 35%!




Την έβαλε να ψάξει μέσα σε ένα ολόκληρο βιβλιοπωλείο και να βρει ένα συγκεκριμένο βιβλίο, το οποίο μόνο εκείνη να ξέρει και κανένας άλλος. Στη συνέχεια ο Νεόφυτος περπάτησε τους διαδρόμους του βιβλιοπωλείου και βρήκε ποιο ήταν το βιβλίο αυτό, με τη δύναμη της σκέψης του! Ποιο ήταν όμως το βιβλίο που διάλεξε η τηλεοπτική Ελένη; Μα το πασίγνωστο “The Secret” (Το Μυστικό) που διδάσκει στους αναγνώστες του πώς με τη θετική σκέψη θα κατακτήσουν όλους τους καλούς στόχους που έχουν βάλει και τα όμορφα όνειρα που κάνουν στην ζωή τους.


Η Εμμανουέλα φαίνεται λατρεύει αυτό το βιβλίο και ίσως κάπου εκεί μέσα να βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τον ... πολυπόθητο ρόλο της Ελένης, για τον οποίο έγιναν 4 κύκλοι από ακροάσεις στον ΑΝΤ1, μέχρι να αποφασιστεί ποια θα ήταν η πρωταγωνίστρια! Δεν ξέρουμε αν μέσα στο ίδιο βιβλίο έχει βρει και τον τρόπο να αντιμετωπίζει μέσα της τα πικρόχολα σχόλια που γράφονται κατά καιρούς σε περιοδικά και blog, που την παρουσιάζουν σαν δύστροπη στη δουλειά της, με υπερβολικές απαιτήσεις...

Πάντως χθές που την είδαμε στο Mystifier, χαλαρή, ανθρώπινη και έξω από το ρόλο της Ελένης, ήταν ιδιαίτερα γλυκειά και πολύ σέξι!  Τα νούμερα της σειράς «Ελένη η Πόρνη» αλλά και το  ότι με αυτήν ο Νεόφυτος έκανε νούμερα ψηλότερα ακόμη και από εκείνα που έκανε όταν κλείστηκε (όπως ο Χουντίνι) σε ένα κουτί και τον κατέβασαν στο βυθό της θάλασσας, δείχνει ότι η Εμμανουέλα "πουλάει" που λένε στην τηλεόραση. Έχει τη ικανότητα να ανεβάζει την τηλεθέαση και στον Αντέννα ξέρουν ότι έχουν ένα δυνατό χαρτί στα χέρια τους. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

:) i emmanouela ine i kaliteri ithopios kai i pio omorfi kopella

Δημοσίευση σχολίου