11 Φεβ 2011

Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω...


Είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΙ! Και οι τέσσερις!!!! Χρίστινα Παυλίδου, Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης και ο Λώρης Λοϊζίδης, που έκανε τη διασκευή του θεατρικού έργου του Γιώργου Θεοδοσιάδη και υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Τρεις φίλοι, συγκάτοικοι, σε ένα διαμέρισμα: ο ένας κουφός (Λώρης), ο άλλος τυφλός (Φώτης) και ο άλλος μουγκός (Μάριος). Έχουν βρει τον τρόπο να συνεννοούνται μεταξύ τους άψογα. Όμως ζουν με το πρόβλημά τους ο καθένας χωρίς διάθεση να το προσπεράσουν, χωρίς να ονειρεύονται τίποτα στη μίζερη ζωή τους.

 Ώσπου έρχεται  η ... Ελπίδα (Χριστίνα)! Την ερωτεύονται και οι τρεις με αποτέλεσμα να βλέπουμε στην σκηνή απίστευτες καταστάσεις, στην προσπάθειά του καθενός από αυτούς να την κερδίσει για την πάρτη του.

Μιλάμε για το γέλιο της αρκούδας!  

Ένας Λώρης γεμάτος ένταση και ενέργεια, έκανε γενικά πολύ καλή δουλειά και σαν σκηνοθέτης. 



Ένας Φώτης τόσο πειστικός σαν ... τυφλός και ταυτόχρονα τόσο κωμικός!



Ένας Μάριος που απλά ... δεν υπάρχει!!! 
Απίστευτος, αξεπέραστος! Κάνει ρεσιτάλ! 


Η Χριστίνα, όπως πάντα άψογη και 100% μέσα στο ρόλο της, παρόλο που από τους 4 χαρακτήρες αυτός που έχει το λιγότερο "ψωμί" είναι ο δικός της. 


Από τις πιο καλές παραστάσεις που έχουμε δει, με το γέλιο να βγαίνει όχι μόνο αβίαστα αλλά και ... τρανταχτά!  Μα αν δεν γελάσετε σε αυτή την παράσταση, πρέπει να κοιταχτείτε σε ψυχίατρο! Έχετε πρόβλημα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου