16 Φεβ 2011

Έκλεψαν τον κωδικό του Γιώργου Μουσκοβία στο Facebook!

 Όλο και πληθαίνουν τα φαινόμενα να κλέβουν κάποιοι ανώμαλοι - λωποδύτες του ίντερνετ τους κωδικούς επωνύμων, να μπαίνουν στα προφίλ τους και να λένε του κόσμου τις αηδίες, προσβάλλοντας και θίγοντας την προσωπικότητα του "θύματός" τους, αφού ο συνομιλητής νομίζει ότι μιλά με αυτόν που έχει το προφίλ.

Αυτή η ξετσιπωσιά δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και από την Κύπρο. Ανάμεσα στα "θύματα" ήταν και ο ηθοποιός και εκ των πρωταγωνιστών της "Πανσελήνου" Γιώργος Μουσκοβίας (υπαστυνόμος Ηρακλέους), που ξαφνικά μια Κυριακή ("ποιος το περίμενε πώς θα 'ταν Κυριακή", που λέει και το τραγούδι...) πήγε να μπει μέσα στο προφίλ του στο Facebook και διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε, διότι το είχε ... απαγάγει κάποιος ανώμαλος, που έλεγε ποιος ξέρει τι στους "φίλους" του ηθοποιού.


Αμέσως έστειλε μήνυμα μέσα στο Facebook από τα προφίλ άλλων φίλων του, ανακοινώνοντας για το τι συνέβαινε και στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της αστυνομίας. Ένας σκηνοθέτης, φίλος του ηθοποιού μίλησε με τον ανόητο χάκερ και τον προειδοποίησε ότι θα έρθει η αστυνομία να του ... περάσει τα βραχιόλια! Μετά από αυτό, ελευθέρωσε το προφίλ και ο Μουσκοβίας μπόρεσε να ... αποκαταστήσει την τάξη!

Επειδή οι ανώμαλοι δεν θα λείψουν ποτέ από τη ζωή μας, αν σας τύχει να μιλάτε με κάποιο επώνυμο και αρχίσει να σας λέει ξαφνικά πόσο σέξι είστε ή άλλα ... κουφά, απλά σπάστε πλάκα μαζί του ή ... πείτε του την κανονικά, αλλά μην το δέσετε και σε ψιλό μαντήλι ότι είναι το πρόσωπο στο οποίο ανήκει το προφίλ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου