10 Φεβ 2011

X-Factor 2011: Ποιος θα τον πάρει αυτό τον τίτλο;

Τον παρεξηγούν άδικα ή μήπως την έχει κι αυτός λιγάκι στο αίμα του την ... ίντριγκα; Μιλάμε για τον Αλέξανδρο του X-Factor που φαίνεται να μην μπορεί να ... χαλιναγωγήσει τη γλώσσα του, με αποτέλεσμα να του ξεφεύγουν «λόγια του καβγά» και να τρέχει μετά να τα ... μπαλώσει.

Το πως ο Μουρατίδης δεν ... πηδήχτηκε ακόμη απ’ το παράθυρο, με τα όσα ...ξεφεύγουν του Αλέξανδρου, είναι πραγματικά μυστήριο!

Εν πάση περιπτώσει, επειδή ο άνθρωπος όταν τραγουδά είναι πολύ καλύτερος παρά όταν μιλά και επειδή είναι «μάνα» στην ερμηνεία λαϊκών τραγουδιών, έχει ήδη εξασφαλίσει και την πρώτη του M.X. (μετά X-factor) επαγγελματική ενασχόληση: θα εμφανίζεται από τα τέλη Απριλίου και μετά στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί Romeo, στη Γλυφάδα.

Μπροστά του όμως βρίσκεται ακόμη ο αυριανός τελικός του X-Factor. Εκεί βρίσκεται ένας ισχυρός αντίπαλος, που γίνεται ακόμη πιο ισχυρός, λόγω της κυπριακής του καταγωγής.

Είναι πια αδιαμφισβήτητο ότι οι Κύπριοι αγαπούν τα ταλέντα τους και τα ψηφίζουν στα talent show. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι στα περισσότερα talent show των τελευταίων ετών, νικητές ήταν Κύπριοι. Η αλήθεια να λέγεται όμως, το άξιζαν! Έχουμε μουσικό λαρύγγι εμείς οι Κύπριοι και το παραδέχονται πια στο πανελλήνιο!

Ποιος θα είναι λοιπόν αύριο ο νικητής; Ο Χάρης ή ο Αλέξανδρος; Αποφασίστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου