14 Φεβ 2011

Η Lady Gaga γεννήθηκε από ένα αυγό στην σκηνή των Grammys!

Η κότα γέννησε το αυγό ή το αυγό την κότα; Αυτό το ερώτημα προσπάθησε μάλλον να απαντήσει η Lady Gaga με την εμφάνισή της στην απονομή των 53ων βραβείων Grammy, στο Staples Center του Los Angeles.
(Πατήστε στην εικόνα για video)
Η εκκεντρική τραγουδίστρια (για την οποία κάποια ελληνικά blog έγραφαν το περασμένο καλοκαίρι ότι είναι μισή... Κύπρια) εμφανίστηκε στη σκηνή μέσα σε ένα τεράστιο ... αυγό και τραγούδισε τη νέα μεγάλη της επιτυχία Born This Way…  Επειδή όταν είναι κανείς μέσα σε ένα ... αυγό, δεν μπορεί να περπατήσει ακόμη, την μετέφεραν με ειδικό ... άρμα στο Staples Center τέσσερις ... ευσταλείς άντρες!
Η Gaga βγήκε από το αυγό όταν ήρθε η σειρά της να τραγουδήσει... Σύμφωνα με το concept το αυγό είναι ... μελάτο, είπε η Gaga, αλλά με τόση ώρα που ήμουνα μέσα, πρέπει να  ... έπηξε!  Πάντως, επειδή είχε διαρρεύσει ότι η Gaga θα έκανε τη εμφάνισή της με αυγό, κάποιοι είχαν σχολιάσει πικρόχολα: άραγε τι θα κάνει ακριβώς η Gaga; Θα γεννηθεί μέσα από το αυγό ή ... θα το γεννήσει;
Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι η Lady Gaga κέρδισε το βραβείο “Best Pop Vocal Album”, σε μια κατηγορία που βρισκόταν η Katy Perry, o Justin Bieber και η… Susan Boyle.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου